KONSTMUSEÉT’S PROGRAMVERKSAMHET ÅTER AKTIV

Covid-19 har fått många verksamheter att behöva slå igen sina portar. Däribland vårt kära konstmuseum som varit en av alla dessa verksamheter.

Lyckligtvis har läget stabiliserats och vi börjar nu öppna för vår normala programverksamhet att sättas i drift som vanligt. Men självfallet finns restriktioner och vi följer alla rekommendationer från folkhälsomyndigheten. Detta för att försäkra oss om att våra besökare och medarbetare förblir frisk samtidigt som de får chansen att ta del av det kulturarv vi har på konstmuseet i Leksand.

Just nu och fram tills den 3 oktober har ni chans att ta del av utställningen textilmagi och saboterad symmetri. För ett smaktest på vad detta innebär kan ni se följande video där Per-Åke tar er med på en guidad rundtur av utställningen.